Meistä

Martisorin Tarina

Tervetuloa ravintolaamme, jossa yhdistyy herkullinen somalialainen maku ja lämmin suomalainen ravintolakulttuuri! Olemme ylpeästi perheyritys, joka haluaa tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisen matkan Somalian kulinaristiseen maailmaan.

Kaikki alkoi intohimoisesta rakkaudestamme ruoanlaittoon ja vahvasta halustamme tuoda jotain uutta ja kiinnostavaa Suomen ruokakulttuuriin. Somalialainen keittiö on täynnä mausteita, värikkäitä makuja ja perinteitä, joita halusimme jakaa muiden kanssa. Näin syntyi idea somalialaisen ravintolan perustamisesta Suomeen.

Ravintolan perustamisen taustalla on myös vahva halu esitellä Somalian monimuotoista ja rikasta ruokakulttuuria, joka on saanut vaikutteita niin arabiasta, intiasta kuin afrikkalaisistakin keittiöistä. Uskomme, että somalialainen ruoka voi olla todellinen aarre, joka ansaitsee paikkansa Helsingin ravintolakartalla.

Koko perheemme on ollut mukana tässä jännittävässä matkassa. Jokainen meistä tuo omaa osaamistaan ja intohimoaan ravintolan toimintaan. Kokkimme ovat kulkeneet pitkän matkan Somalian perinteisten reseptien opettelussa ja suomalaisen keittiön hienouksien omaksumisessa. Tuloksena on ainutlaatuinen ja herkullinen menu.

Ravintolamme on sisustettu lämpimällä ja kutsuvalla tavalla, jotta jokainen asiakas tuntee olonsa kotoisaksi. Haluamme tarjota enemmän kuin vain aterian; haluamme luoda kokemuksen, joka jää mieleen. Ystävällinen henkilökuntamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi ja auttaa mielellään valitsemaan ruokalistan aarteista juuri sinulle sopivan herkun.

Ravintolamme on paikka, jossa somalialainen vieraanvaraisuus ja suomalainen laatu yhdistyvät täydellisesti. Toivomme, että voimme tarjota asiakkaillemme unohtumattoman ruokamatkan Somalian makuun, joka jättää heille hymyn huulille ja halun palata uudelleen.

Tervetuloa nauttimaan aidosta somalialaisesta ruoasta ja lämpimästä ilmapiiristä! Olemme innoissamme saadessamme toivottaa sinut tervetulleeksi ravintolaamme ja jakamaan kanssasi rakkautemme ruokaan ja kulttuureihin. Nähdään pian!

Martisor_kahvit
Martisor_jalkiruoka

Soita

+358 46 523 7173 (Vastaamme kiireen mukaan, Kiitos yhteistyöstä!)

Sähköposti

ravintola.martisor@gmail.com

Sijainti

Retkeilijänkatu 11 00980 Helsinki