Ikuista

Jokainen hetki.

Tervetuloa somalialaiseen ravintolaamme, jossa tarjoamme monipuolisia tilavaihtoehtoja erilaisiin tilaisuuksiin. Voit varata pöydän salistamme tai valita VIP-huoneemme, joka sopii enintään 20 hengen ryhmille. Huoneessa nautit yksityisyydestä ja viihtyisästä ilmapiiristä, joka tekee tilaisuudestasi erityisen.

Somalialainen ruokamme on rikas makujen ja perinteiden yhdistelmä, jota voi nauttia myös buffet-tyylisenä varauksen yhteydessä. Laaja valikoimamme sisältää herkullisia liha-, kasvis- ja kalaruokia, jotka valmistetaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Tervetuloa nauttimaan aidosta somalialaisesta vieraanvaraisuudesta ja maistamaan makuelämyksiä, jotka vievät sinut makumatkalle Somaliaan.

Meillä on mahdollisuus toteuttaa erityisiä sisustuksia asiakkaan tarpeiden mukaan. Olipa kyseessä syntymäpäivät, illalliset tai suuremmat juhlat, voimme muokata koko ravintolan tunnelman toiveidesi mukaiseksi. Tavoitteenamme on luoda unohtumaton elämys, joka jättää lämpimän muiston kaikille vieraille.

Varaa meiltä myös saunatilat tyttöjeniltaan tai miesteniltaan! Upea terassi katolla avaa hienot maisemat ja tilassa voi saunoa ja pitää kokouksia myös. Saatte lämpimän ruuan myös ravintolasta suoraan. Käytössänne on nais- tai miestarjoilija. Saunatiloista pian tulossa kuvia. Kysy vapaita aikoja ravintolasta.